De geheimen van succesvol online ondernemen - Meer geld verdienen

Ga naar de inhoud

De geheimen van succesvol online ondernemen

iedereen die dat wil, kan online geld verdienen
"Leer nu ook de bewezen winstgevende en inkomenbrengende concepten van Online Marketing"
Vul Uw Inkomen aan met Online Ondernemen

Maandag, 10:37 uur
Re: E-boek 'Online Ondernemen'


Beste lezer,
Met het feit dat u hier bent, geeft u al aan dat u op de juiste plek op zoek bent naar een degelijke manier een (tweede of aanvullend) inkomen via Internet te realiseren.

Mogelijk uw eerste stap, maar het kan ook zijn dat u uw huidige initiatieven wilt verbeteren.
Een enkele verandering op uw site, aangebracht in twee minuten, kan voor uw omzet + 30% betekenen!
                                       

Het toepassen van een extra pagina op uw site kan uw omzet verdubbelen.

Uw aanbod blijft hetzelfde, alleen zullen na toepassing van deze en meer technieken, twee tot vier keer zoveel mensen bij u bestellen.
Maar inkomen hoeft niet alleen via een site te komen. Sterker nog, de meeste inkomsten zullen vanuit andere wegen komen! De zaken die u moet toepassen, dingen die u gewoon 'moet' doen, en hoe u dat alles kan testen, u leert het in de Cursus/E-boek Online Ondernemen.

Vraag: Waarom zien we dat bij bijna elke affiliate-opzet één affiliate tot meer dan 50% van de gehele omzet weet te realiseren? Welke technieken gebruikt die ene succesvolle affiliate?
Ook dat leert u in dit E-boek zodat ook U uw inkomen kan doen exploderen!
Bespaar uzelf enorme frustraties en duizenden euro's
Zet snel een winstgevende onderneming of Online initiatief neer
Zet uw tijd en energie efficiënt in en win maanden ten opzichte van uw concurrenten
Leer alles wat u nodig heeft om succesvol te worden op Internet. ALLES.

"Tom Lassing is de succesvolste affiliate van mijn producten en geeft in deze cursus in E-boek formaat voor het eerst een kijk achter de schermen. Tom houdt niets achter en laat iedereen kennismaken met de methodes die hem een online succesverhaal maken"
Maarten Verheyen
Informatief op Online ondernemen site
Online Ondernemen aanbieding
Vrijwel elke vraag die u zichzelf, met betrekking tot uw online initiatieven, stelt is al eens door ondernemers voor u gesteld. De meeste vragen heb ook ik mezelf al eens gesteld en ik heb er het antwoord op gevonden.
Vragen als:

Hoe meer bezoekers te krijgen
Te adverteren zonder dat het u een vermogen kost
Meer bezoekers te interesseren voor uw product of dienst
Hoe efficiënter als affiliate werken
Hoe meer te verdienen, door minder te werken
Kijk hier, online ondernemen
Let OP!
zijn voor mij gesneden koek en voor u straks ook. U krijgt er een helder en duidelijk antwoord op. Praktijkvoorbeelden, study cases, het is allemaal aanwezig en u krijgt een goed inzicht van hoe het werkt.
Al die kennis wil ik met u delen zodat u sneller tot succes kan komen.

Beste Tom,
Bij deze wil ik je even bedanken voor het creatieve idee ten aanzien van de zomeractie voor mijn product. De actie heeft geleid tot een meer dan verwacht aantal nieuwe abonnees, met daarnaast nog een mooie groei (+10%)van het aantal lezers van mijn gratis wekelijkse nieuwsbrief.
Over de enorme effectiviteit van de zomeractie ben ik nog steeds stomverbaasd, want 15% van het aantal mensen met initiële interesse zijn ook daadwerkelijk abonnee geworden!
Het niet alleen de cijfers die voor mij tellen. Ik heb als financiële man weer veel van je geleerd over effectieve internet marketing en daar zal ik in de toekomst nog veel profijt van hebben.
Ik kijk er naar uit om de komende maanden nog meer van dit soort prachtige acties op te zetten en zodoende nog meer voordeel te trekken uit jouw kennis en kunde op het gebied van internet marketing.
Jack Hoogland
mooi!
Succesvolle affiliate
Ik heb je E-boek al 2 keer doorgenomen en ik moet zeggen dat het fantastisch is uitgelegd met VERSTAANBARE woorden voor de "leek" die voor de eerste maal in aanraking komt hiermee.
Benny de Greve

De vragen die online ondernemers zichzelf stellen zijn altijd dezelfde:

  • Hoe krijg ik meer bezoekers
  • Hoe verander ik meer bezoekers in betalende klanten
  • Welke producten of diensten kan ik het beste aanbieden
  • Kan ik een eigen product of service op Internet aanbieden
  • Hoe kan ik adverteren zonder dat het me een vermogen kost
  • Hoe kan ik meer verdienen en er toch minder tijd aan besteden

Ik neem toch aan dat tussen deze vragen wellicht een aantal vragen zitten die u zich ook stelt.
Zou het niet heerlijk zijn als u op al die vragen een antwoord krijgt?
Als het voor u geen geheim meer is hoe u op structurele wijze zeer waardevolle bezoekers naar uw site of aanbieding krijgt.
Als uw conversie van bezoeker naar klant boven het sectorgemiddelde uit komt.
  Als u, als vanuit een helikopter, zou kunnen bezien welke producten u   het beste kan aanbieden, of hoe u uw bestaande producten en diensten   voortaan beter kan aanbieden.
Als u voor het eerst ook uw eigen producten of services kan aanbieden.
Als u vrijwel gratis kan adverteren.
Hoe u structureel minder zou werken en toch meer gaat verdienen!

Zou dat niet fantastisch zijn?
Ik geef u het antwoord op al die vragen en meer in het E-boek "Online Ondernemen ".
E-boek Online Ondernemen
Bestel nu
Een hele mooie vraag waarop het E-boek "Online Ondernemen" ook het antwoord geeft, is de vraag:
"Hoe kan ik verdienen aan klanten die mijn product niet willen afnemen"
Denkt u daar gerust even over na.
Het  antwoord staat ook in het E-boek. De meeste ondernemers denken het   antwoord wel te weten, maar in de praktijk lukt het ze niet. Ze  verdienen dus NIET aan de klanten die hun product niet willen afnemen.  Nu ben ik iemand die het verschil tussen theorie en praktijk van groot   belang acht. Het weten maar niet toepassen, telt in mijn ogen dus niet.  Ik verdien wel aan die consumenten, het verveelvoudigde mijn inkomen   toen ik het succesvol ging toepassen!
Het kan ook UW inkomenpotentieel minstens verdubbelen.
Wacht niet langer,

KLIKT U HIER OM TE BESTELLEN!

Waarom  dit E-boek? Ik ben immers van mijn vak uit geen coach of instructeur.  Ik ben zelf een succesvol ondernemer op een heel ander vlak.
-  Na veel gesprekken met ondernemers die me steeds vroegen hoe of ik mijn  succes creëerde, besloot ik dat het tijd voor me werd om effectiever te  werken.
Immers, steeds weer dezelfde  gesprekken voeren over materie die ik van haver tot gort ken, is niet  effectief. Ik heb er ook helemaal geen probleem mee mijn succesformule  wereldkundig te maken.
Ik breng zelf in de praktijk wat ik u kan leren.
Hoe kan ik meer doen, door minder te doen!
Door   mijn kennis vast te leggen in het E-boek 'Online Ondernemen', kan ik   vervolgens met de gewonnen tijd efficiënter "de diepte in".

Informatie  die letterlijk duizenden euro's aan extra inkomen voor u kan   betekenen, krijgt u van mij voor nog geen fractie van een cent op de   euro.
Ik geef het bijna letterlijk weg.
Irene,   mijn partner, vroeg zich, toen ze de prijs hoorde waarvoor ik u dit   E-boek ga aanbieden, vertwijfeld af: "Waarom doe je dit? Je hebt deze   kennis in jaren opgebouwd, het is de kern van ons inkomen. Je bent   daarbij al weken aan het schrijven aan dit E-boek en dan geef je het  weg  voor een habbekrats! Waarom?"
100% garantie
De reden is simpel.
Ik wil meer tijd hebben voor mijn eigenlijke werk en U kan daar van profiteren.


Hoeveel is het u waard als ook u met één tip uit het E-boek al enkele uren per week aan tijd kunt besparen?
Als u 100%, 200% en misschien wel meer dan 300% meer omzet kunt halen uit nieuwe en bestaande klanten?

Het E-boek 'Online Ondernemen ' dat u hier kan bestellen is daar toe in staat!
Het zou logisch zijn als  ik voor deze informatie, waarvoor ik ooit 1.000 euro voor één uur  consult gevraagd heb (*), aan u zou verkopen voor een enorm vermogen.  Het zou zelfs meer dan logisch zijn en in die zin heeft Irene helemaal  gelijk. De informatie in het E-boek is letterlijk duizenden tot  tienduizenden euro's waard. Maar, er is nog een reden waarom ik u geen  duizenden of zelfs tienduizenden euro's ga vragen.

(*)   De ondernemer verdiende aan die opzet uiteindelijk 200.000 euro. Hij  was spotgoedkoop uit! Overigens moet ik daarbij wel toegeven dat ik  uiteindelijk wel wat meer dan één uur kwijt was, want ik heb toen ook de  mini-site website even voor hem gebouwd. Hij maakte mij uiteindelijk  3.000 euro over.

In  Nederland en België zijn nog steeds amper ondernemers die weten hoe  Online Marketing echt in elkaar zit. Degenen die het weten, willen niet  graag dat ik dit nu openbaar maak.  
    
Online Ondernemen E-boek
Ik ben echter van mening  dat het ook uiteindelijk in hun voordeel werkt  als we eindelijk in  Nederland en België Internet Marketing ook massaal serieus gaan  oppakken. Te veel mensen die er niets van bakken in de markt is niet  goed. Het wordt tijd voor een serieuze aanpak. U krijgt hiervoor de  opgelegde kans. Het is aan u of u dat punt ook gaat scoren.

Voor u dat gaat doen wil ik nog even aangeven wie ik ben.     
 
Ik ben Tom Lassing, in 1965  geboren in hartje Utrecht, uitzicht op de Dom. Dat uitzicht heb ik nog  steeds, maar nu hangt het als tekening aan de muur. Ik woon nu in een  prachtige woonboerderij in het buitengebied van het dorp Best in  Zuidoost Brabant.
In april 2001 ben ik  volkomen berooid opnieuw begonnen. Ik was er niet blij mee, ben er  zeker niet trots op. Ik ben zakelijk gezien plat op mijn gezicht gegaan  en heb in de Internet bubble de hoogste toppen en diepste dalen mogen  meemaken.
In Amerika is het een pré als je  een keer onderuit bent gegaan. In mijn ogen een terechte reden. Immers  weet je dan als geen ander, welke situatie je nooit van je leven nog  een keer wilt meemaken.
In april 2001 ben ik, midden in de beurs en Internetcrisis, van start gegaan met een beursportal op Internet. Snel daarna werd, samen met een partner, een financiële service gestart. Na een jaar gratis serviceverlening realiseerde deze service vervolgens drie jaar lang het basisinkomen  voor twee gezinnen.
Dit initiatief heb ik  echter per 1 juli 2005 verkocht. Mijn reden, ik wilde meer tijd voor  mijn andere initiatieven hebben en niet de hele dag achter het  computerscherm moeten zitten.
Ik heb nu in totaal meer dan 200 Internet domeinen in bezit, de meeste voorzien van een initiatief, in welke vorm dan ook.
Wat ik de afgelopen jaren verdiende is niet zo van belang, maar het is aanzienlijk. Ik sta er nog altijd iedere maand weer met ongeloof naar te kijken.       
Informatief
Waarom ik dit alles openbaar maak?
Ik wil graag dat u weet welke gedreven ondernemer deze site en het E-boek "Online Ondernemen" schreef.
Weet ook dat ik nog iedere maand moet en wil werken voor mijn geld. Ik kan en wil dus niet vanuit de luie stoel aangeven hoe het allemaal zou moeten. Net als u moet ik mijn kennis up to date houden, Zelf dagelijks de handen uit de mouwen steken en de schoorsteen rokende houden.
Daarom ook geen onrealistische verhalen over tienduizenden euro's per maand die snel en voor iedereen te verdienen zouden zijn. Er zijn echt heel weinig online ondernemers die dat soort inkomsten helemaal alleen voor elkaar krijgen. Voor hen schreef ik dit E-boek niet. (Al zijn er wel verschillende die het ondertussen wel halen.)

Het E-boek is in eerste instantie geschreven voor iedereen die:
  • al Internet initiatieven heeft staan, maar denkt dat het effectiever en succesvoller kan
  • die de eerste stappen NU wil gaan zetten
  • tussen enkele tientjes en enkele duizenden euro's per maand bij wil verdienen met de potentie het op termijn uit te bouwen tot meer.

Bestel daarom nu!
Als u al een inkomen heeft,  dan raad ik u aan dat vooral nog te handhaven! Rust over het inkomen  geeft ruimte tot ondernemen. Onrust over het inkomen blokkeert de  ondernemer in vrij denken.

De Nederlandse en Belgische online markt is verhoudingsgewijs (nog) vrij klein.
Dat is ongetwijfeld een nadeel, maar ook een enorm voordeel.
Het is namelijk de enige reden dat u NU NOG ALTIJD een initiatief kunt gaan starten dat een ongekend groot succes kan worden.
Er zijn vele niches die in Nederland nog amper een serieus Internet concept kennen.       
Online Ondernemen e-boek
Als u in Engeland zou  wonen, had u het heel wat zwaarder gehad. Immers loopt Amerika zeker  een jaar op Europa vooruit. Gigantische Amerikaanse Engelstalige  initiatieven maken het lokale Engelstalige vrijwel onmogelijk. Onze  markt is, vanwege de taal, niet interessant voor die  Amerikaanse  initiatieven. Het excuus van een kleine markt en dus te weinig omzet  gaat niet op. 20 miljoen Nederlandstaligen is een enorme  markt.  Concurrentie is er op deze online markt vaak nog amper.

Het E-boek geeft u antwoord op vrijwel alle vragen waar u als Online Ondernemer mee te maken krijgt.

In Engeland hebben ze een mooi spreekwoord:

Penny Wise and Pound Foolish...     
Koop het E-boek voor de spreekwoordelijke penny's en haal de ponden daarna binnen.

"U neemt helemaal geen risico met uw investering!"

Indien u, om welke reden dan ook, binnen 14 dagen het gevoel heeft dat dit E-boek niet aan uw verwachtingen beantwoordt, krijgt u uw geld meteen terugbetaald.
Stuur mij gewoon een email en u krijgt uw investering tot op de laatste   eurocent terugbetaald. Dezelfde dag nog. Zonder vertraging, zonder   zeuren. Zo simpel is het, zo werk ik!
100% garantie verzekering
Bestel nu het E-boek Online Ondernemen
PS: Als ik me ooit ga realiseren hoe zeer ik hier enorme waarde letterlijk aan het weggeven ben, kan ik de prijs wel eens flink gaan verhogen. Ik hou me hoe dan ook dat recht voor. Wie me kent weet ook dat ik dat in het verleden ook al eens deed. Mijn financiële services gingen binnen zes maanden na commercieel gaan 100% in prijs omhoog. Dat recht had ik en dat recht nam ik.

PPS: Als u nu de bestelling plaatst, heeft u recht op twee jaar lang aanvullingen, mocht ik besluiten een nieuwe update te schrijven.

PPPS: U krijgt als bonus van mij, het door Mike Joyner in het Engels geschreven E-book "How I became an Amazon #1 Best-Seller in 48 hours" Oorspronkelijke prijs $197, nu verkrijgbaar voor $47 en ik geef het u helemaal gratis!

PPPPS: U krijgt van mij het E-boek Autoresponder dat ik zelf schreef en voor 37 euro in de markt had willen zetten gratis.
Pro Gain BV KvK 17254080 BTW 8208.89.234 Sint-Oedenrodeseweg 41 5681 PH BEST, Nederland
Terug naar de inhoud